Denta

tussenafbeeldingdenta

Hoe begon het?

DENTA Engineering is in 1994 opgericht en is een werktuigbouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met meer dan 30 hoogopgeleide werknemers. Onze creatieve en resultaatgerichte werkhouding heeft gezorgd voor een groot netwerk met tevreden opdrachtgevers.

Hoe doen we het?

Bij DENTA staat persoonlijk contact en een goede communicatie voorop. We streven naar kwaliteit waarbij onze ingenieurs idee├źn vertalen in haalbare ontwerpen. Onze ambitie is om het best gewaardeerde werktuigbouwkundig ingenieursbureau van Nederland te worden.

DENTA gelooft dat je tot de beste oplossingen komt wanneer je de juiste krachten inzet en op een intensieve en plezierige manier met elkaar samenwerkt. Ons geloof hebben we uitgewerkt in ons MERKKOMPAS.

merkkompasheader

Wat kunnen we voor u doen?

Met een helder plan en een daadkrachtige uitvoering krijgt u snel het beoogde resultaat. Wij springen flexibel in op uw bedrijfssituatie. We werken vanuit Soest, of komen bij u in het bedrijf werken. De specialistische kennis van onze ingenieurs wordt bij uw vraagstuk gebruikt door de goede onderlinge samenwerking en communicatie. Ook als een ingenieur bij u wordt gedetacheerd!