Het team

Darja Smink Managing director

Werkt bij Denta omdat: ik het elke dag weer een uitdaging vind om alles in goede banen te leiden. Op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en deze samen met collega’s en klanten tot een succes te maken. 

Rick van Weering Sales Manager

Werkt bij Denta omdat: ik hier mijn interesse voor techniek en de omgang met collega’s & klanten kan combineren. Mijn streven daarin is om samen een mooi produkt neer te zetten met als doel een tevreden klant.

Johan Prins Manager Engineering

Werkt bij Denta omdat: er de mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien op zowel technisch als persoonlijk vlak en het enorm motiverend is om je talenten te gebruiken voor de opdrachtgever.

Jos Buschgens Chief Engineering

Werkt bij Denta omdat: het een mooi bedrijf is met aandacht voor meer dan alleen techniek en harde cijfers. Het blijft leuk om samen met een goed team een interessante machine of product tot in detail te ontwerpen.

Arjan Slaper Structural Engineer

Werkt bij Denta omdat: ik het leuk vindt om me met een leuke groep collega’s op ontwerp uitdagingen te storten en telkens weer nieuwe oplossingen te bedenken.

Cora Smit Office Manager

Werkt bij Denta omdat: het een geweldig leuk en gemotiveerd team van mensen is. Het is een uitdaging om deel uit te maken van de constante ontwikkeling van het bedrijf.

Eelco Oostveen Senior Engineer

Werkt bij Denta omdat: er een fijne werksfeer is waar je jezelf kunt ontplooien in de vele gevarieerde projecten. Elk project heeft weer zijn eigen uitdaging die je moet oplossen. Dit werkt erg motiverend.

Erik Visscher Lead Engineer

Werkt bij Denta omdat: er naast de mogelijkheid om machines te ontwerpen er ook kansen zijn om jezelf te ontwikkelen. Dit alles binnen een omgeving van gekwalificeerde engineers en uitdagende klanten.

Foeke Schaap Mechanical Engineer

Werkt bij Denta omdat: we telkens weer een nieuw technisch vraagstuk mogen oplossen. Die afwisseling vind ik heerlijk, uitdagend en interessant. DENTA heeft door de jaren heen een breed scala van uitdagingen bedwongen en die kennis en ervaring zetten we graag in. 

Frank de Geus Lead Engineer

Werkt bij Denta omdat: we binnen alle takken van de werktuigbouw de meest uiteenlopende ”werktuigen” ontwerpen. Van concept tot volledig eindproduct. Van indoor productielijnen tot zware offshore tools. Dit binnen een fijne sfeer met een team van creatieve, hoogopgeleide ingenieurs.

Grzegorz Pilat Senior Engineer

Werkt bij Denta omdat: Working at Denta gives me chance to work with group of sympathetic and smart people and possibility to make all range of projects.

Jan Nieuwelink Lead Engineer

Werkt bij Denta omdat: er veel mooie en afwisselende projecten zijn, en er veel kansen zijn om jezelf en elkaar te helpen ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak.

Johan Slootweg Senior Engineer

Werkt bij Denta omdat: de diversiteit aan projecten zeer veel uitdagingen biedt. Met als gevolg dat ik op zowel het creatieve als technische vlak enorm uitgedaagd word en mij op deze als persoonlijke vlakken enorm kan ontwikkelen.

Julian van Egmond Senior Engineer

Werkt bij Denta omdat: je alle aspecten van dit vakgebied tegenkomt. Door deze flexibiliteit verveel ik me nooit, leer elke dag wat bij en kom in contact met vele mensen. Het is plezierig, uitdagend en gezellig om bij DENTA te werken.

Kasper van Dijk Mechanical Engineer

Werkt bij Denta omdat: ik hier de kans krijg om mij bezig te houden met opdrachten die goed bij mij passen. Door de grote diversiteit aan opdrachten en collega’s met ieder hun expertise kan er meestal gezorgd worden dat iedere opdracht gedaan wordt door degene die daar het best voor geschikt is.

Maarten Elings Mechanical Engineer

Werkt bij Denta omdat: er een grote diversiteit aan opdrachten is voor zowel grote als kleine bedrijven. Hierdoor blijf je jezelf constant ontwikkelen.

Martijn Ruijg Lead Engineer

Werkt bij Denta omdat: het een jong en modern team is. Door de uiteenlopende opdrachten en de mogelijkheden om bij verschillende bedrijven projecten uit te voeren, is er geen kans om te vervelen.

Niels van Staveren Mechanical Engineer

Werkt bij Denta omdat: de projecten zeer divers zijn en je weet bijna nooit wat je volgende opdracht zal zijn. Dit houd je nieuwsgierig en enthousiast.

Roel van der Gun Senior Engineer

Werkt bij Denta omdat: het een bedrijf is met uitdagende projecten in vele takken van de werktuigbouw. De goede samenwerking in het team en de vrijheid die je binnen de projecten krijgt zorgen ervoor dat je erg gemotiveerd bent.

Ronald Haegens Mechanical Engineer

Werkt bij Denta omdat: het een bedrijf is met een informele sfeer, leuke collega’s en gevarieerde projecten en werkzaamheden.  Er is altijd wel weer een nieuw interessant project.

Stephan Tan Structural Engineer

Werkt bij Denta omdat: het werk hier net zo afwisselend is als mijn eigen toekomst beeld. Ik kan hier alle kanten op groeien en toch blijven zitten.