Van idee naar daadkracht

Van idee naar daadkracht

Met Denta haal je een frisse kijk in huis. Een ingenieursbureau met de technische kennis en creativiteit om innovatieve ideeën te realiseren. Met een beproefd proces waarin conceptdesign, engineering en optimalisatie elkaar opvolgen en versterken zorgen we dat jouw project een succes wordt!

Onze aanpak

In welke expertisegebieden zijn we actief?

We hebben kennis en ervaring in diverse markten, van lichte machinebouw tot zware offshore-constructies. In al deze markten is sprake van het transporteren van mensen of producten. En dat vinden we interessant, machines in beweging.

Doordat we in verschillende markten werkzaam zijn ontstaan er interessante kruisbestuivingen en nieuwe ideeën. Vanuit ons specialisme werktuigbouw werken we samen met andere specialisten voor het beste ontwerp.

Projecten

2024-02-14T09:05:54+00:00

Verhoeven

Hoe je na 25 jaar samenwerken op elkaar kunt vertrouwen. Al ruim 25 jaar schakelt Verhoeven Family of Companies uit Oss (Verhoeven) Lees meer →

Vreemde ogen ontdekken nieuwe perspectieven

Vreemde ogen ontdekken nieuwe perspectieven

Op zoek naar nieuwe inzichten? We denken graag mee met jullie project. Je zult verrast zijn door onze frisse insteek. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vreemde ogen ontdekken nieuwe perspectieven

Voor wie we werken